norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

LATA DAGAR

Kategori: Allmänt

Eller halvlata dagar i alla fall. Rider på morgonen. Därefter MORGONDOPP. Jag älskar verkligen att bada! Så vansinnigt skönt att kasta sig i plurret. Man kommer upp som ny! 
Sen snickrar och målar vi fram till lunch. Det är galet varmt och hemma hos oss står verkligen luften still . Kan bli något svalkande dopp även på förmiddagen  om hjärna smälter i skallen allt för mycket. Sakta men säkert börjar vi faktiskt se att vi nog kommer att nå vårat uppsatta mål vad gället byggena denna sommar. Att bli klara med "skalen". Panelen är nästan klar, vindskivorna håller vi på med, målning lager nr 3 kommer vi ta nästa sommar.  Hängrännor får plåtslagaren fixa senare i sommar tillsammans med lite annat plåtjobb. Finish alltså. Naturligtvis har vi en hel del fix inne i byggnaderna kvar, men det är inte så väderberoende. Dessutom så är det skönt om Norra Fridens Borg slutar se ut som en byggarbetsplats och skrotupplag någon gång... 
 
Eftermiddagarna tillbringar vi vid sjön. Det enda stället som är uthärdligt att vara. Vi är ju som ni vet lite folkskygga så flr det mesta är vi vid blåbärsviken på en liten ö som man kan vada ut till. Sandbotten, långgrunt, hunden kan vara med och mamman kan lata sig . Perfekt alltså. 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: