norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

FULLMÅNE

Kategori: Allmänt

I går eftermiddag och kväll gick jag bara omkring och njöt. Solen sken, fåglarna kvittrade, barnen höll sams och jag var ute en sväng med min häst. Senare på kvällen var det fullmåne och fortfarnde varmt ute, närmare bestämt 8 grader framåt 20.00 tiden på kvällen. Underbart. Då kom jag på att det är just det här som ibland blir ett problem för mig. Att jag trivs så himla bra hemma! Det mesta jag gör i mitt liv just nu är grejer jag tycker om. Jag har ett fantastiskt kul jobb där jag utvecklas och lär mig nya saker varje dag. Klara trivs så mycket bättre med tillvaron sedan hon fick sluta fritids. Vill inte ens tänka på hur hon faktiskt har haft det där. Jag vill INTE ha Oskar på fritids om det inte blir helt nödvändigt. Vi kommer att prova att han ska få åka hem med Klara efter skolan. En del av mig skriker rakt ut, medan en del säger att det finns inget annat val.
Jag är såklart inte nöjd med mängden ridning och träning, men det är ju svårt för mig att bli det eftersom jag helst vill sitta till häst större delen av min vakna tid. Men nu är inte det möjligt. Dock så måste jag säga att ridningen börjar närma sig en acceptabel, om än lite låg, nivå. Jag är oerhört tacksam för den hjälp jag får och det gör stor skillnad att få hästen motionerad en gång i veckan.
Så på det stora hela så gör jag ju bara skojjiga saker.
Problemet är ju att jag trivs så infernaliskt bra hemma.
Det hade passat mig väldigt bra att få den där eurojackpotvinsten. Jag hade kunnat förvalta den alldeles utmärkt. Jag har redan en plan i mitt huvud på hur jag skulle kunnat sätta sprätt på, kanske inte hela, men en ansenlig andel av vinsten. Då hade jag ju kunnat gå hemma och lodat och sått frön och gått till sjön. Sånt som jag gillar.
Eller rättare sagt sånt som jag också gillar.