norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

ÅRSMÖTE

Kategori: Allmänt

 
 
I kväll var det årsmöte i Askersunds ridklubb.
 
Jag hade med mina Wild kids eftersom Henrik jobbar. Det är såklart inte optimalt att ha med småbarn på möte, men de är faktiskt också medlemmar och för mig är förutsättningen att jag ska kunna var med att de också får vara med.
Jag måste verkligen säga att de är fantastiska mina små kottar. Jag höll ett förmaningstal för dem hemma innan vi åkte, laddade med pyssel och mellis. Men glömde skötväskan. Rutinerat!! Såklart tog det inte mer en 10 minuter innan Oskar gjort tvåan. Jag fick lämna kvar Klara, ta med Oskar, åka till Shell för att köpa blöjor. Där fanns bara pytteblöjor. In i bilen, vidare till ICA. Nu började Oskar tycka att hans blöja var mindre skön att ha på sig.
"BLÄ;BLÄ; BLÄ" gastade han så det ekade i hela affären. Säkerligen så kunde nog alla i affären förstå vad han menade eftersom det verkligen luktade BLÄ.
Tillbaka till ridhuset, in på toa och äntligen blev lilla gubben av med den eländiga blöjan.
 
 
 
Vi kom lagom till prisutdelningen. Jag fick inte mindre än tre priser! En KM medalj, ett Kalinkapris och en nominering från någon medlem för knattegrejen. De två sistnämnda var för det jag gjort i föreningen och då främst knatteköret. Jag blev verkligen jätteglad! Det är ju alltid kul när folk uppskattar det man gör. Men jag vill verkligen understryka att det inte alls är bara jag som drar det lasset! Jag tog förvisso initiativet, men sen hjälps vi alla åt att göra den härliga verksamhet vi har. Det är nog därför det har gått så bra! Jag tror dessutom att vi kan utveckla knatteverksamheten ännu mer och rätt vad det är så är de ju inte knattar längre! Då gäller det att vi hänger med i svängarna så verksamheten passar deltagarna!
 
Jag hoppas också att det jag gjort kan inspirera andra att ta initiativ till andra saker. Det är ju bara fantasin som sätter stopp! Mitt tips är att krångla inte till det för mycket, då blir det för jobbigt och då blir det inte av. Det är ju faktiskt viktigare att det blir av än att det är en massa "lull-lull".
 
Tusen tack mina kära klubbkamrater!