norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

ÄRLIGT TALAT, LITE BITTER ÄR JAG

Kategori: Allmänt

Så jäkla typiskt! Jag hade sett fram emot att få vara ledig och rida, träna och komma i fatt med en massa saker. Men nej! Jag har sprungit på en bamsebacill som härbergerat i min kropp sen 10 december. Hosta, hes, huvudvärk och vansinnigt trött. PÅ MIN SEMESTER!! Det är ju så man kan bli förbannad. Det värsta är att det inte ger sig. Jag blir inte ens bättre.
 
Den här veckan jobbar jag, men nästa vecka har jag semester igen fram till trettondagshelgen. Då borde jag väl vara på topp igen??!
 
Trots detta har jag faktiskt ridit mina hästar ordentligt och det ger ro i själen. Nu när det varit så varmt har grusvägarna varit fantastiska att rida på. Som en enda lång ridbana. Härligt!! Det finns vissa klara fördelar med att bo i geggamojjelandet. Triztan är ju hur gullig som helst och gör allt man ber honom om. Även om hoppa diket behövde lite övertalning så gjorde han det med. Han är en riktig sötnos som man blir alldeles glad av att rida. Nu har jag dessutom fått hjälp av en tjej som kommer och rider honom lite. Perfekt för både mig och Triztan. Triztan ska få jobba på den här veckan ut och sen ska han få vila sig lite och åka till Västerås och vara sällskap åt en annan gentleman. Blir toppen.
 
 Blåbärsviken. Såklart.
 
Det har också varit premiär för mina kottar att sova hos mormor och morfar. De har aldrig sovit där själva men nu var det dags. Så faktiskt inte minder än två nätter har de sovit borta och nu ska jag äntligen få hämta hem dem! De har såklart haft jätteroligt och som grädde på moset har kusinerna varit där samtidigt. Bus och lek från tidiga morgon till sena kvällen! Men nu vill mamman ha hem dem!
 
Nu ska jag fortsätta att försöka mota bort den här bassilusken med ingefära, vitlök, honung och allt annat jag kan komma på.
 
 Majken är i alla fall inte halt missnöjd med att ha matte i horisontalläge. Även om hon nog önskat sig lite mer promenader och träning så är mattes mage inge helt fel ställe att vara på tycker Majken.