norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

2018, FÖRÄNDRINGENS ÅR

Kategori: Allmänt

På nyår så satt Henrik och jag och pratade om hur vi ville att nästa år skulle bli annorlunda.  Vi kan inte hålla på och krångla på det här viset. Vi måste minska energiläckage och sluta skjuta upp allt till sen. Vi är för gamla för det och barnen börjar bli för stora. Tiden går så galet fort och rätt vad det är vill inte de hänga med oss och då har vi ägnat deras barndom åt att flytta på saker. Skräp enligt vissa, skatter enligt andra. .
 
Vi måste kunna ha det lite bra och inte pressa oss till max hela tiden. 
 
 
 
Detta året, förändringens år, har verkligen dragit igång som en stormvind. Det kommer bli bra men just nu befinner vi oss i stormens öga och vet att vi har en hel massa som måste fixas och organiseras för att vi ska få ihop det. Det känns verkligen övermäktigt ibland, men jag tänker på att de flesta andra familjer lyckas. Det kanske helt enkelt är så att även vi får kapitulera och gilla läget och snällt kliva in i ekorrhjulet och skaffa en stor tavla i köket att göra veckoplanering på. Astrist och riktigt i strid med min person, men nog ett nödvändigt ont.  
 
 
 
Jag skulle just nu behöva ha en livscoach som styr upp allt och säger åt mig vad jag ska göra. Jag skulle givetvis inte lyssna eller göra som hen sa. 
 
Oerhört blarrigt inlägg, men snart ska jag tala ur skägget och berätta om alla förändringar. Hav tålamod mina vänner!