norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

TA TILLBAKA MORGONEN!

Kategori: Allmänt

Jag har lyckats med något jag trodde var nästan omöjligt. Jag har viridit på dygnet. Jag kan utan problem sova till 8-9 om jag får och det är smärtsamt att gå upp min vanilga tid, 04.30-05.30. Lägg dessutom till att jag vant mig vid sega frukostar. Kan sitta och sippa på en kaffekopp ett bra tag. Mysigt tänker ni. Opraktiskt och slöseri med tid tänker jag. Dessutom kommer jag inte i säng utan sitter uppe och kollar på Paradise Hotell, Dr. Pimple popper, Bizzare Bodys, Bad skin decise. Supermärkliga och vansinnigt äckliga program som inte tillför mig det allra minsta, mer än möjligtvis illamående.
 
Nu ska det bli ändring på det. Nu ställer jag klockan, vilket jag normalt sällan gör, häver mig upp ur sängen medan kroppen fortfarande är i chock. Dra mig baklänges vad det är värt det! Mornar så här års är magiska! Fuktig skog, som värms av solen, doften av liljekonvaljer, syréner, linblommor. Solen som glittrar i vattnet och sipprar mellan björklöven. Magi! Ren magi!
 
När jag kommer hem från jobbet är det ju ett virrevarr av matlagning, läxläsning, grejer som ska fixas, och läggtid som ska passas. Få till någon vettig ridning då är ju typ omöjligt.
 
Så nu får det vara slut på nattsudderiet!
 
 
 
 
 
 
Vättern!