norrafridensborg.blogg.se

Anna Björkmans liv och leverne

SORGEN ÄR KÄRLEKENS PRIS

Kategori: Allmänt

 

 

O´BOY

Vilken ponny!

En liten sötnos född 1994. 125 cm hög. Han har gjort ALLT! Då menar jag verkligen allt. Hoppat, dressyrat, tävlat galopp på Täby, körd, handikapphäst, ridskolehäst och mycket mer. Man kan nog inte räkna hur många barn han lärt rida, gett en trygg och fin start i deras hästliv. Lärt dem älska hästar och bli trygga med honom. Han har verkligen tagit hand om sina små människor. Alltid glad, gnäggandes och redo för nya upptåg.

Nu är hans resa på jorden slut. Han har fått lämna jordelivet och får nu beta på de evigt gröna ängarna. Älskade lilla ponny!

Jag är så tacksam att han fick vara på fina Dammängen det sista året. Han fick en sista underbar sommar på ett härligt grönbete där han fick vara lekfarbror och ordningsman i hagen. Han fick några barn till att leka med i skog och mark och fick bli omskött och pysslad med som den prins han var. Men nu gjorde hans tänder att det var omöjligt för honom att fortsätta att ha ett bra liv.

Även om det gör ont i hela kroppen av sorg och saknad så väljer jag att minnas O´boy med stor glädje och en enorm tacksamhet. Det är en ynnest och få förunnat att fått äga en sådan ponny! Vad han gjort för vår familj och våra barn går inte att mäta. Alla stunder i skog och mark, mys i stallet och utmaningar på ridbanan. Han har  gett barnen en trygg och bra grund i ridningen. Han har varit världens bästa kompis.

Fina Fina O´boy!

Du har för alltid en speciell plats i mitt hjärta!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: